​Wie kent het niet. Vormen herkennen in de wolken. Hier herkennen we de lichamen van mensen in de wolken.

uit 2012 tot 2012 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Triptych Clouds (werk 1)

2012

Werk uit Drieluik “Triptych Clouds” (drieluik wolken). Foto op Acrylglas Formaat 60 x 90cm Hoogglansafwerking, heldere kleuren en intense dieptewerking Hoogwaardige afdruk op acryl Gepolijste zijkanten voor een transparant 3D-effect Met bijpassend ophangsysteem Het kunstwerk zal bij een bestelling van u pas worden vervaardigd zodat u ook een nieuw onbeschadigd werk krijgt. De levering kan dus wel wat langer duren dan op de site is vermeld. Wij hopen op uw begrip hierin. Ook kunt u ons benaderen voor een ander formaat of presentatievorm. 

Triptych Clouds (werk 2)

2012

Werk 2 uit Drieluik “Triptych Clouds” (drieluik wolken). Werk opgeplakt op Dibond en voorzije Plexiglas. Achterzijde voorzien van ophangsysteem. Formaat 60 x 90cm hoog.  Het kunstwerk zal bij een bestelling van u pas worden vervaardigd zodat u ook een nieuw onbeschadigd werk krijgt. De levering kan dus wel wat langer duren dan op de site is vermeld. Wij hopen op uw begrip hierin. Ook kunt u ons benaderen voor een ander formaat of presentatievorm. 

Triptych Clouds (werk 3)

2012

Werk uit Drieluik “Triptych Clouds” (drieluik wolken).
Foto op Acrylglas Formaat 60 x 90cm
Hoogglansafwerking, heldere kleuren en intense dieptewerking
Hoogwaardige afdruk op acryl
Gepolijste zijkanten voor een transparant 3D-effect
Met bijpassend ophangsysteem
Het kunstwerk zal bij een bestelling van u pas worden vervaardigd zodat u ook een nieuw onbeschadigd werk krijgt. De levering kan dus wel wat langer duren dan op de site is vermeld. Wij hopen op uw begrip hierin. Ook kunt u ons benaderen voor een ander formaat of presentatievorm.