Visie:

De visie, het gevoel en de mening van de fotograaf / kunstenaar moeten  in het werk terugkomen en de doorslag  geven. Een eigen stijl is absoluut noodzakelijk. In  mijn foto's wil ik graag een soort nieuwe werkelijkheid laten  zien.
Een extra dimensie naast de bestaande werkelijkheid.  Ik probeer de kijker te laten nadenken of te laten voelen wat ik bedoel. Mijn foto's voldoen daarom vaak niet aan het  standaardbeeld van een "mooie" foto, maar zijn juist goed vanwege bijvoorbeeld de inhoud, de creativiteit, de impressionele kwaliteit of juist het artistieke karakter ervan. Ik denk dat daarin ook het verschil zit tussen fotografie als kunstvorm en fotografie als een registratiemedium.
Om het  gewenste resultaat te bereiken maak ik voor mijn foto's vaak gebruik van "ensceneren", oftewel ik regisseer mijn beelden vaak. Dit om juist dié beelden neer te zetten die het mogelijk maken voor de kijker om situaties uit de realiteit te beleven die hij / zij normaal nooit beleeft. Beelden die de kijker qua gevoel en gedachte meenemen naar een realiteit die er wel  is, maar die we niet kennen.

Sinds 2005 ben ik mijn ervaringen gaan combineren. Ik maak dus kunst in de disciplines schilderkunst en fotografie.
Maar ook digitale kunst is mij dus niet vreemd. Ook is er een mix van deze kunsten ontstaan die ik onder "mixed media" in deel. Voor mij is het fototoestel, penseel etc dus een gereedschap om te kunnen realiseren wat ik wil uitdrukken. Mijn werk, dat gekenmerkt wordt door een hele eigen stijl, bestaat uit vrij werk en themawerk. Doordat ik langs de kunstacademie dus ook de fotoacademie heb gedaan heb ik verschillende dingen bewust en onbewust vanuit de fotokunst meegenomen naar de schilderkunst. Zoals werken in een serie, het realistisch werken en het streven naar een bepaalde perfectie in de techniek. 
 

Mijn werk kunt u o.a. ook bekijken op de site en webwinkel  https://www.mensfotografie.nl